6.06.2011 г., 16:44 ч.

Необичайно за обичайното 

  Поезия » Любовна
2764 2 36

 

                                на Филип 


Любовта ти към мен не потъва -

тя е моят спасителен сал;

тя ме вдига, когато се спъвам,

щом се срина след сетен провал.

 

Любовта ти към мен е безбрежна -

тя е моят най-син океан,

в който Вяра, Любов и Надежда
са не просто красив талисман.


Любовта ти към мен задължава - 

тя е полет, копнеж, свобода;

тя искрата е скрита в жарава;

животворната капка вода.

 

Любовта ти към мен ме превръща

в екзотичен модел на Гоген.

Тя е пристанът, в който се връщам.

Тя е дух. И е моя. Без тлен.



Любовта ми към теб >>>

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??