11.03.2011 г., 15:17 ч.

Необикновена рибка 

  Поезия » За деца
451 0 3

                                 Необикновена рибка

 

                                 Знаеш ли какво? 

                                 Хванах рибка!

                                 Триметрова е тя!

                                 Аз видях я в реката

                                 и я хванах за главата.

                                 Хубава дали е? Да!

                                 Има шарки, много ярки,

                                 и зъбки като гъбки.

 

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все пак е в подкатегория- за деца, не трябва да е добро, а просто интригуващо и близко до детското съзнание, там имаш 6+
  • Мда...не е много добро,но съм го писала във втори клас
  • И ловец съм, и рибар съм ...
Предложения
: ??:??