11.07.2017 г., 16:26 ч.

Необуздано 

  Поезия » Любовна, Еротична
1227 1 0

Необуздано

 

Докосвай ме с нежност,

гали ме с очи,

разливай по мен сок

от топли, искрящи, прозрачни сълзи.

Гори ме със страст,

охлаждай с пламтящи целувки,

рисувай по тялото с нокти

от тях побиват ме изкусителни тръпки.

В плен остави ме,

подвластен на тези червени огнени устни,

с език съблечи ме,

като лед сред пустиня,

страстно ближи ме.

С горещи бедра грабни ме,

като капки дъждовна вода

да се спускам по теб остави ме.

Затварям очи опиянен,

а гласа ти като морска сирена ме вика,

косите ти разпиляват се по мен,

възбудата всичките мисли оплита.

Моля се! Само теб моля.

Вземи ме!

Гушни ме!

Знам, че не мога другаде да намеря,

като твоите чисти и нежни гърди.

Съблечи ме!

Необуздано и страсттно,

ти просто люби ме.

 

© Радослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??