8.08.2015 г., 20:34 ч.

Неочаквано 

  Поезия » Любовна
672 0 1

 

 С усмивка ти се появи.

 Със думи бързо ме срази.

 Красив и млад, и енергичен,

 в душата ми нахлу и се всели.

 

 

Аз плахо влязох в твоя кръг

от чар, ласкателство и нежност.

И с пълни шепи с малко смут

гребях от мъжката ти същност.

 

Ухаеш на любов и страст,

излъчваш сила и мъжественост.

Аз бързичко от всичко туй крадях,

за да запаля огъня във себе си.

 

И пламна този огън, разгоря се... 

Отприщи незапомнени стихии в мен.

Горя, изгарям в страсти

и се възраждам всеки ден.

 

Ти прероди ме като изгрев нов,

аз феникс съм роден от пепелта.

Ти моята несбъдната любов си,

аз - твоят Ангел на нощта.

 

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??