Със думи бързо ме срази.
Красив и млад, и енергичен,
в душата ми нахлу и се всели.
Аз плахо влязох в твоя кръг
от чар, ласкателство и нежност.
И с пълни шепи с малко смут
гребях от мъжката ти същност.
излъчваш сила и мъжественост.
Аз бързичко от всичко туй крадях,
за да запаля огъня във себе си.
Отприщи незапомнени стихии в мен.
Горя, изгарям в страсти
и се възраждам всеки ден.
аз феникс съм роден от пепелта.
Ти моята несбъдната любов си,
аз - твоят Ангел на нощта.
© Мими All rights reserved.