28.06.2015 г., 16:37 ч.

Неописуемо 

  Поезия » Любовна
654 0 1

Неописуемо е колко много страдам,

страдам като възрастна жена,

подхвърлена в дом за стари хора,

забравена от своите деца.

 

Неописуемо е колко много плача,

плача като истинска жена,

изгубила единствената рожба

и иска и се да умре сега.

 

Неописуемо е колко те обичам,

обичам те с цялото сърце

и бих го дала в замяна,

това страдание да спре.

© Николинка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спокойно, Нина! Не страдай, не плачи, а само силно обичай!Любовта се възнаграждава винаги. Бъди благословена и щастлива!
    Поздрав и хубава неделна вечер!
Предложения
: ??:??