17.09.2018 г., 9:54 ч.

Неописуемо... 

  Поезия » Любовна, Еротична
926 8 1

Повярвай, страшно искам да се случим! 

Така, че сякаш почва да боли. 

В живота нищо даром не получих. 

Препълних две морета със сълзи. 

Сега поискай ме и твой ще бъда! 

И всяка част от мен ще те обича. 

Усещаш ли, че съм едно голямо чудо, 

без теб, което всъщност не е дишало... 

Желай ме, че сърцето ти да спира. 

Без дъх, за да останеш. Ще ти дам. 

От устните, с които ще изпивам, 

от тебе, влагата без капка срам. 

Тогава ще съм облак, ураганен, 

надвиснал над пламтящото ти тяло. 

Страстта по слабините ми на дъжд ще стане, 

излял се от възбуда, чак до бяло... 

А ти ще си блажена и покорна. 

Най-светещо, красивото момиче. 

В една, тъй влюбено-вълшебна безтегловност, 

която просто няма как да се опише...

 

Danny Diester

04.08.2018

Toronto, Ontario, Ca.

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??