8.03.2006 г., 17:24 ч.

Неозаглавено... 

  Поезия
608 0 2
Имах нужда от теб....
Исках те....
Търсех те....
Молех се....
когато те нямаше зъзнех от студ.
Когато мислех за теб,
обите се пълнеха със сълзи..
Когато мечтаех нещо....
засядаше в гърлото ми..
Когато те видех ми идеше
да крещя.....
колко ми липсваш...
и колки те обичам....
Беше за мене мечти,
беше смисъл,
беше сърце,
беше живот....
Беше всичко...
Всичко....!
Но...нищо....нищо не успя
да те сближи с мен..
Е, ти решаваш..!
Сега бъди щастлив..
Бъди красив, както до сега,
но....в твоя полза е да
намалиш акциите на гордостта....

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??