8.11.2011 г., 13:27 ч.

Неподготвените 

  Поезия » Хумористична
415 0 7

НЕПОДГОТВЕНИТЕ

 

Неподготвен пак е кмета

за снежната лавина и комета…

Неподготвена е и Европа

за Апокалипсиса и за Потопа…

Неподготвено е ООНето

за бунтовете долу в мешарето…

Африката люто се бунтува,

а Дунав, унесен в мечти, сънува…

Гледа шоу, чака изненада –

морето Средиземно за награда…

Ей го там готово на тепсия,

препеченко с октоподи и хамсия…

Ах, дано не им приседне –

кост в криво гърло да заседне…

Ох, какъв ли ще е края?...

Дано не литнем всичките в рая!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??