14.05.2006 г., 22:21 ч.

Неподходящ 

  Поезия
579 0 2
Неподходящ

Аз знам ,че мразя да губя
Знам ,че не мога да имам всичко
Но знам и че в теб съм влюбен
Но не мога да ти го кажа лично

Защото не е само до цветя
Не е само до сваляне на звезди
Защото не е толкова просто
Не е само до светлина
Излъчена от две очи
Защото не е толкова просто

Ти си там ,аз съм тук
Не ми пречи нищо
За да знам че всичко
Един ден ще бъде наред
Ти мълчиш ,нито звук
Не ми казваш нищо
За да знам че мога
Просто да бъда с теб

Аз знам ,че мога да обичам
Знам ,че ти заслужаваш любов
Но нима ще отричаш
Че заслужаваш това

Защото не е само до външен вид
Или само до очи
Защото не е толкова просто
Защото не е само до начина
По който ме гледаш ти
Защото не е толкова просто

Ти си там ,аз съм тук
Не ми пречи нищо
За да знам че всичко
Един ден ще бъде наред
Ти мълчиш ,нито звук
Не ми казваш нищо
За да знам че мога
Просто да бъда с теб

Ти си единственото момиче за мен
Ти си моята мечта
Искам просто да бъда с теб
Ти си ме спасяваш всеки ден
Но съм най-неподходящия на света
Един ден ще бъде наред

Ти си там ,аз съм тук
Не ми пречи нищо
За да знам че всичко
Един ден ще бъде наред
Ти мълчиш ,нито звук
Не ми казваш нищо
За да знам че мога
Просто да бъда с теб

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Права е Доли.
    Хубаво е!
  • Христо, това текст за песен ли е? Припевът може и да не се повтаря при изписването, щом го публикуваш като стихотворение, според мен.
Предложения
: ??:??