11.05.2006 г., 22:40 ч.

НЕПОКОРНА 

  Поезия
705 0 1
Не ме харесваш такава, нали?
Непокорна съм казваш  и дръзка,
не съм като всичките други жени,
но повярвай - аз просто съм истинска!
Самоуверена, пряма - такава съм, да,
и не искам да бъда различна.
Ти реши, ако искаш тръгни си сега,
но не искай да бъда безлична.
Непокорна жена съм, но за свойта душа
ключ ти давам... отвори я!
Да я възпитам не успях сама -
ти ако можеш укроти я!

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... за свойта душа
    ключ ти давам... отвори я!
    Да я възпитам не успях сама -
    ти ако можеш укроти я!
    Милена, страхотно!!! Истинска жена!!!
Предложения
: ??:??