Те крачат в тъмнината двама,
разтапят се един по друг.
А ти си трети!
Ти си непотребен!
Те гледат се,
а ти като сянка зад тях застанал си.
Те целуват се,
а ти прехапваш устни и глава извърташ настрани.
Те говорят си,
а ти кротко настрана заставаш и мълчиш.
Но не позволявай ти сега да те обхване мъката -
безмилостна е тя.
Те крачат в тъмнината двама,
гледат се любовно те.
А ти си трети!
Ти си непотребен!
А ТРЕТИЯТ ВИНАГИ Е САМ, ПОМНИ!!!
© Станислава Коритарева Всички права запазени