7.02.2018 г., 19:46 ч.

Неповторима 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
297 0 2

Неповторима

 

Тупти сърце и обичай
изричай нежни думи и мечти
живей за тази топлина и любов
погледи да се поглъщат взаимно
и огън да грее в дланите мъжки
Радвай се, че си обичано
лети душа щастлива към него
чувствата са шеметен магнит
снагата тръпне и от обич се люлее.
Докосвам пръстите и дланите горещи
и политам с пеперуден шепот в гърдите.
Нека да седнем на нашата пейка
и поемем дъх. любовен дъх
и щастливи да извървим пътя труден
слети в едно, ръка в ръка,
рамо до рамо, очи в очи,
сърце до сърце, да усетим шепота
на нашата любов, щура и неповторима.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??