14.05.2010 г., 13:48 ч.

Непознато. 

  Поезия » Друга
539 0 3

Прескочи огради.

Преброди пътеки
Краката си счупи,
остана без дрехи...
но не спря!
Урагани от чувства
сърце разпиляха,
ругаха те чужди,
от своите плака...
но не спря!
В тръни облече се,
обу нищета,
Гордо понесе
всяка борба...
а сега?!
Поднасят ти дар,
с усмивка и нежност,
не искат замяна,
няма платежност...
и спря.
Не знаеш как
се живее с това.
С Любовта.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??