11.10.2009 г., 16:48 ч.

Непразни- разни 

  Поезия » Хумористична
366 0 2

1. Всяка жаба гьола пази,

    не умее ли да лази.

 

2. И звярът мравояден

    от мравки бе изяден.

 

3. Имаше дебела кожа -

    изкриви се ножа.

 

4. Песен мила,

    песен родна,

    но естрадна -

    не народна.

 

5. От всички много славен

    отиде си безславен.

    Друг дойде - безславен,

    за да бъде славен.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??