3.07.2021 г., 14:03 ч.

Непреходни 

  Поезия
392 0 0

 

 

Непреходни сме, в нас витае дух

душата свързва двата свята

с тялото облечени, като с кожух

живеем си в ада и в рая.

 

И някъде дълбоко в недрата

на тъмната материя на Аза

проблясва там някъде в тъмата

подаръка на господ, в Него вяра.

 

Тя всеки ден помага ни да станем,

когато паднали сме ничком долу

подава ни ръка за нея да се хванем

да продължим житейското си шоу.

 

Тя вярата надежда ни дарява

че утре по добър ще е деня

и всеки ден отново ни спасява

от нас самите и от света.

 

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??