11.05.2022 г., 22:04 ч.

Непреживяна 

  Поезия » Любовна, Авторска песен, Свободен стих
303 1 0

Тази любов остана непреживЯНА, колкото и тактиката ми да бе преправЯНА не се постигна резултата. И трябваше да се пренасоча, да направя смЯНА, не знам засмЯНА ли стана сега или безразлично й стана... ПромЯНА не се получава в отношенията, останах във френд-зоната до края на живота си - съдбата си прави размЯНА. Душата ми беше чагъртана и всекидневно "разравЯНА", като копаене на дупки в земята. Полудявах по нея и от нея полудях накрая. Бях готов доброволно да вляза в лудницата за да не се самоубия аз 10-ти опит щеше ли да е успешен, трябваше 2 опаковки вместо една - 60 хапчета стигат и 1 грам черта. Опитвах път да проправя и всяка грешка беше поправЯНА, но ето няма привличане. Отдавна бях сигурен в това, буквално от терзание ми беше душата взривявана, и оставаш си винаги незабравена, незабравима, незабравЯНА. Няма измама, любовта ми не е измЯНА. Опитът за успех всеки път се осуетяваше. Не знам дали някой ден любовта платонична ще е преживЯНА. Дълго живЯНА мечта си остана несбъдната тя. И липсва ми вчера, липсва ми днес, липсва сега. Нищо, какво от това, нямам друг избор освен да се откажа от тази страст и тази мечта да се опитам да залича, защото живота ми ще мине в тъга. Не позволявай да се оплетеш във страданията. ПропилЯНА е мотивацията ми за сериозната връзка, която толкова дълго желаех, сега сърцето се пръска. Направо, ако имах пистолет щях да се гръмна. Който има нека помага, ще има облага. Есента ще си пръсне каската и така чак до Коледа. Колега, създавам колета, преди да напусна тази планета.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??