Макар, че често ме обиждат,
мнозина даже ми завиждат-
пичът готин от Михилци
брои на есен много пилци.
Нещастник бил съм във леглото,
карал съм го през просото,
загубен селски тъпанар,
ракия пиещ в бар след бар.
Дори и чух, че май съм гей,
отделно- лошият злодей.
Но, даже пълни с ярост, злоба,
ги стряска моята особа,
защото хич не ми и пука
кога и как ще сгазя лука!
Имам си стремеж и цел-
на мушка глупостта съм взел
и я громя безспир, навред,
тъй, дет се вика- за ,,адет".
Да знайте- няма да мирясам
дорде във рая изфирясам!
© Георги Янков Всички права запазени