22.10.2018 г., 8:42 ч.

Непремълчано 

  Поезия » Друга
454 0 2

“Сред жаравата на ада забравяме,

че ключът към рая е в джоба ни.”

г/м

 

И знаеш ли?

Сънят не идва - от безтебие.

Сърцето на теб ухае.

И толкова боли.

 

А ти - не ме спирай!

Или с думи две

ме накажи...

 

Нека бъдем смирени,

за да имаме време -

за гореща усмивка,

топла прегръдка

и мили думи!

 

Нека там от днес,

на онова

кръстовище -

пак да се слеем.

 

Най-съкровеното -

нека се случи!

И да се сбъдвам пак,

отново и отново –

в твоите

очи.

 

21.10.2018

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко важно е да бъдеш разбран?..Ада и Рая са в нас, а ключът често краси джоба ни...Благодаря и поздрав!
  • Нека се случи и да няма безтебие!
Предложения
: ??:??