... непреодолимо....
Ще мина на съдбата през пастта,
през зъбите - оголени и остри.
През всеки нокът, хищно впит в костта,
през огъня, хвърчащ от всяка ноздра...
Неизживяното със теб ще изживеем.
Ела сред най-тъмното на Небето!
Вселената за нас ще ослепее,
щом двамата от щастие засветим…
© Таня Георгиева Всички права запазени