Търсило ме е едно момиче,
но не съм си вдигнал телефона.
Питало ме е кого обичам
и съм го зарадвал, че са много.
Най-обичам да ме омагьосат,
нежни мисли да ми завъртят главата,
да забравям думи и приличие,
моливът да пари във ръката.
Търсило ме е едно момиче...
Искало, навярно, да е с мене.
Моля му се, като на Светица -
да ме търси и
да ме обича.
© Лъчезар Захариев Всички права запазени
Да ме омагьосват,най-обичам!
Нежни мисли да въртят главата,
да забравям думи на приличие,
мóливът да пари във ръката...
Търсила ме е безкрила птица,
искала, навярно, да е с мене.
Моля й се, като на светица,
..........................Поантата оставям на теб и ще стане прекрасно!Внимавай, какво ще кажеш!То не може само теб да обича, а ти да обичаш други! Добре дошъл в Откровения!Поздрав!