Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Ако някой ден, през юни
до лазурното море,
на Каваците, край Дюни,
с някое добро моме
седнем тихичко на бара
до бутилка Совиньон
и неволно се подкараме
със мезе от риба тон,
а след няколко бутилки
минем на автопилот:
на уиски с черни жилки
леко лъхащо на йод,
ще поискам… от момето
да отидем на брега,
да си голне там дупето
точно в четри през нощта,
а пък аз ще се напъна,
онзи виц да разбера:
как със пясък се напълва
на девойката . . . .
Юри Йовев
май 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени