14.01.2008 г., 11:43 ч.

Неразбрана 

  Поезия » Любовна
649 0 20
Когато се търкулва сълза
в стиха ми...
тя е винаги за теб.
И не проумяват всички
защо тъжно пиша,
а щастлива съм
с "идеалния" за мен...
Мисълта за теб,
дълбоко от другите скрита
в мене,
викам я щом седна пред белия лист...
Най-хубавите ми стихове,
изгарящият ти поглед,
в мен дума по дума ги изписа,
а аз със сълзи едва успях
да изгася пожара...
Сега е само пепел,
вдъхновила много редове...
Съхранявам тези чувства
сякаш векове...
Никой не успя правилно
да ме прочете...
Отворена книга е само за тебе
моето сърце...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??