21.11.2007 г., 21:48 ч.

Неразбрана... 

  Поезия
997 0 2
Неразбрана...
Шепа мисли, хвърлени във пепелта...
Ала този път няма да ги търся, за да ги спася...
Да се задушат дано в тази черна мръсотия...
За да може някога да разбере...
Че и аз съм имала в гърдите си не пластмасово, а истинско сърце...
Не искам да съм механична кукла,
увиснала на няколко конци.
Прокарани през ръцете груби на
Случайния човек...
Аз искам да съм въздух...
Никой в клетка да не може да ме задържи...
Аз искам да съм вятър...
Със сила и щастлива свобода...
Аз желая да съм сянка...
Единствено разбрана от нощта...

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Получих най-тежката човека присъда-
    неразбрана бях,съм и ще бъда!!!

    На мен също ми хареса стихотворението ти!!!
  • "Аз искам да съм въздух...
    Никой в клетка да не може да ме задържи...
    Аз искам да съм вятър...
    Със сила и щастлива свобода..."

    ПРИКАЗЕН СТИХ! БРАВО!!!6+
Предложения
: ??:??