22.03.2020 г., 17:26 ч.  

Неразделни 

  Поезия » Любовна
841 0 0

На Коко

който всеки ден ми показва колко е хубаво да бъда себе си

и ме търпи :)

 

Не се предавам

да съм щастлива и аз заслужавам.

Ти така ме плени

Ела и ме вземи.

 

Неразделни нека бъдем двама

За преди ми прости

И пак със мен бъди.

Гушкай ме по пижама

И за мен мисли

Когато ме няма.

 

Неразделни ден след ден

Аз и ти красоти да творим

Аз със теб и ти със мен.

 

Неразделни, от малкото щастливи,

Пътуващи и диви.

Вярващи и любящи

И живота боготворящи.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??