Живеем в един нереален свят,
свят на болки, радости, тъги...
И с какво ще го направим по-богат?
Освен със своите коварство и лъжи.
И духом бедни винаги ще бъдем,
към неизвестното душите ни вървят,
пламъка в очите как да върнем,
всяка своя грешка с достойнство да простят.
Стъпкани от ежедневието сиво,
борбени бъдете в трудностите тежки,
да бъдеш обичан е чувство толкова красиво,
с усмивка приемайте истините човешки!
© Диана Всички права запазени
прегръдки от мен