28.12.2009 г., 11:34 ч.

Неродена любов 

  Поезия » Любовна
693 0 6

За мене ти остана непознат...
И чужд си... все така!
И грешна си отивам, нежелана!
... Или пожелана, но със страх!

 

Тази моя Любов си отиде,

отиде си толкова млада...

Не беше се още родила,
а спонтанно... като аборт неродена остана!

 

А не спрях за теб да пиша нито ден,
знаеш ли колко сълзи ми дължиш.
И веднъж да бе погледнал в очите ми,
щеше да видиш как само с поглед
способен си да ме раниш...

 

Не ми е лесно всяка нощ да те сънувам
и в съня... си моя мъчител.
Не е лесно да се събуждам
и друг до мен да е моя спасител.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??