15.04.2014 г., 16:47 ч.

Несбъднати мечти 

  Поезия » Еротична
1262 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Приятелката ми добра

ченето й се поразклати

и в мен надеждата изгря -

фелацио, но безопасно!

 

И зъболекарката - с мен! -

извади цялата редица.

А после проби... Пети ден

тя бе с беззъбата усмивка.

 

От фъфлене едва разбрах

речта, като от куха тиква

и предусещах, как без страх

с модерната любов ще свикна.

 

И тъй, в мечти опиянен,

минаваха пияни дните,

когато в много тъжен ден

видях в устата й зъбите.

 

Сияеше насреща ми

със най пленителна усмивка.

Мечтата ми се пренави

и изгоря без дим във нищото.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??