5.03.2005 г., 8:55 ч.

Несбъднато 

  Поезия
931 0 1
Прости ми, че не те разбрах..
Прости ми..към сърцето ти погрешен път избрах...
Прости ми и на себе си прости...
Душата на едно момче пред тебе се разкри
И безмълвно пред теб застанал е с притворени очи..
В сърцето му надежда мъничка блести, че гордоста ти, мила ще успее да сломи.... Уви.. Любовта ми – просто дума е за теб, нали?..
Но повярвай, за мен вселена е от несбъднати мечти..

© Асен Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??