19.04.2018 г., 1:28 ч.

Несбъдване 

  Поезия » Любовна
364 0 0

НЕСБЪДВАНЕ
 

Любов ли е – за теб да мисля?
Да не минава ден дори
без мислите си да прелистя,
а в мен сърцето да кърви?

 

Снегът все тъй вали в косите,
изпраща Времето стрели.
Топят се в календара дните...
За теб неспирно ме боли!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??