21.04.2006 г., 15:31 ч.

Нещастник 

  Поезия
789 0 2

На теб живота ти минава ей така,
не можеш да си само със една.
Ковеш съдбата си без любовта,
а душата ти е винаги сама!

 

За теб живота носи името – жена,
но тя за теб е всеки ден различна,
и твойто поведение
за нещастник е типично...


Защо се хванах аз на твойта стръв,
защо съм поредната ти бройка?
Защо съм влюбена безумно,
а ти ме ползваш като
за дреха - остаряла кройка?!


Защо си толкова студен,
защо не спра да те обичам?
Защо не принадлежиш на мен,
та нали навеки в теб се вричам?!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??