Нещо някога владяно...
Нещо някак си решило
И у теб се подслонило
Нещо мъничко такова
Но пък случва се да е основа
За всичко което в сърцето расте
Или ума ти денонощно боде
..
Инак мъчко нещо случайно
Подминаваш го като уж обичайно...
А то промъква се тихо в съня
И в плен до зори държи мисълта...
Нещо някак нетипично
Уж все същото а е различно
Нещо все пак се е променило...
Сърцето Любовта е открило© Нели Всички права запазени