Аз няма да кажа, че късно те срещам
и няма да жаля за минали дни,
че няма сезони за обич гореща –
не чакай, не питай, до мен застани.
Не искам да мисля за вчера, за после.
Сега те намерих, това е Мигът.
Изгаряй ме с думи, разнищвай ме с поглед –
по-хубав изгрява за мене светът.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Усещам как пролетта е вече в сърцата ви.
И нека остане там.
Поздрави!