Нещо като изповед
Търся любов
с издребняло сърце,
Говоря готов
да бъда приет.
Мисля отделно,
прекалено паралелно,
Във въображението си търся
сили да продам.
Лично от мое
първо лице,
Това по-горе
е нещо като изповед.
софия
ноември
2007
© Братан Всички права запазени