Nov 27, 2007, 9:18 AM

Нещо като изповед 

  Poetry » Other
559 0 3

Нещо като изповед


Търся любов

с издребняло сърце,

Говоря готов

да бъда приет.

 


Мисля отделно,

прекалено паралелно,

Във въображението си търся

сили да продам.

 


Лично от мое

първо лице,

Това по-горе

е нещо като изповед.

 


софия
ноември

2007

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??