Ще дам да пиеш от кръвта ми дори,
за да не гледам как огъня в очите ти гасне!
Дали с ярост поглъщаш я
или с нежност отпиваш..
мен болка не би ме пронизала.
Дар от Бога си ми
и всеки изстрелян куршум ще поема,
за да знам, че никога не ще те загубя!
© Мария Стоянова Всички права запазени