Aug 14, 2015, 4:56 PM

Нещо малко, в съня сътворено.. 

  Poetry » Love
649 0 1

Ще дам да пиеш от кръвта ми дори,

за да не гледам как огъня в очите ти гасне!

Дали с ярост поглъщаш я

или с нежност отпиваш..

мен болка не би ме пронизала.

Дар от Бога си ми 

и всеки изстрелян куршум ще поема,

за да знам, че никога не ще те загубя!

 

© Мария Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??