26.04.2008 г., 18:41 ч.

Нещо се случи! 

  Поезия » Любовна
545 0 0
Тази нощ със душата ми нещо се случи,
и дали те обичам - вече не зная,
ще страда дълго, знам, но така се получи,
от многото обич изстина накрая...
Тази нощ някой открадна сърцето ми,
без теб да живея - тъй ми е писано,
сълзи и сополи бърша, защо ли?
Да те обичам просто не искам...
На любовта с любов не ми отвърна,
страдах, но това не е беда,
и борех се да сбъдна обичта си,
но рухна всичко... всичко пропилях...
Дай да си вземем ''сбогом'' с тази любов,
че невъзможна е, дявол да я вземе,
да ме обичаш ти не бе готов,
да се разделим дошло е време...
Не те обичам - толкова те мразя,
ако искаш също ме мрази,
спомени, мечти не ще да пазя,
обичах те, затуй сега боли...


                      23.04.2008г.


© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??