30.07.2006 г., 19:33 ч.

Несигурност 

  Поезия
715 0 3
Почувствa ли
несигурността ми,
когато те прегърнах,
чу ли я как скимти
и разяжда постепенно
любовтта ми
и съмнения безброй
я засляпават
без капчица ял.

Рано призори
докато още спиш до мен,
аз събуден пак от нея
те гледам как спиш
и чудя се....
объркан стоя
как от теб да избягам
или как да я убия,
за да мога до теб да остана?!


© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??