14.01.2008 г., 16:16 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Бели стихове
1663 0 3

Разбито сърце и още едно лежи до него,

но не може да го утеши,

защото то е виновно.

Празнота и сълзи безброй -

това е всичко.

Съжалявам, последвано от мълчание

и оставило след себе си

обида, болка и огорчение...

© Вероника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??