Jan 14, 2008, 4:16 PM

Несподелена любов 

  Poetry » White poetry
1672 0 3

Разбито сърце и още едно лежи до него,

но не може да го утеши,

защото то е виновно.

Празнота и сълзи безброй -

това е всичко.

Съжалявам, последвано от мълчание

и оставило след себе си

обида, болка и огорчение...

© Вероника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??