13.04.2008 г., 9:51 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Любовна
629 0 1

От толкова време те обичам,

а ти защо не се промениш малко?

И не започнеш да мислиш?

Не разбираш ли, че ни е писано

да бъдем заедно!?

Защо бягаш от любовта?

... Моята любов!

Престани да си превързваш и гипсираш сърцето,

а го освободи и пусни да диша спокойно!

Накарай го да прогледне.

Сега е сляпо. Не знае що е любов!

Накрая ще се втвърди и вледени.

Не смяташ ли, че му трябва шанс... за живот,

че на мен ми трябва шанс!?...

Любовта е за двама, а не за един!

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • харесах много, препознах себе си същите думи и аз съм ги казвала, и аз съм се борила така, но каузата е изгубена в самото си начало .
Предложения
: ??:??