27.12.2007 г., 20:36 ч.

Несподелено 

  Поезия » Любовна
752 0 3

И сега какво? Ще трябва да забравя.

Очите ти, усмивката, смехът.

И спомените с тебе да изтрия,

защото после ще болят

онези рани, дето скрити чакат

в сърцето ми отново да кървят.

 Ще угася и светлината,

душата ми огряла с твоя лик

и в мрака сам ще крия

сълзи от лед и мъртви дни,

в които двама сме били.

 

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??