20.03.2011 г., 13:28 ч.

Несправедливост 

  Поезия » Гражданска
757 0 0

Несправедливост

 

Вашият живот не струва нищо,

не струва даже пукната пара!!!

Вие трябва да умрете,

за да се възроди светът!!!

Вие, нерези и псета, вие, изродените глупци,

за вас не трябва мир да има,

около вас не трябва този свят да се върти!!!

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??