Като нестинарка тръгнах бос
към теб - за да изгоря.
Понесъл образа на Константин,
повярвал в чудодейната му сила,
играех своето нестинарско хоро.
Повярвал бях в теб,
в уж чистата ти обич,
повярвах че те има -
и изгорях.
© Исус Всички права запазени