21.11.2007 г., 21:37 ч.

Нетипично 

  Поезия » Пародии
729 0 2

Сред хилядите Татри и Камази,

аз избрах онази...

Червена Татра нощите ми гази,

нейният шофьор по нервите ми лази.

''Гуско'' на Татра ни е возил

и Гери с нас се е тормозил,

на Татра или на Камаз,

беше без значение за нас.

Почувствали онази тръпка,

не искахме да се откажем,

а клетвите си те пристъпваха,

мъже са!... Искаха да ни докажат.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Смело оригинално ! Браво ! Много ми хареса !
  • "а клетвите си те пристъпваха,
    мъже са!... Искаха да ни докажат."

    БРАВО, Ели!!! Много е хубаво!!!6+
Предложения
: ??:??