25.03.2022 г., 7:04 ч.

Нетърпеливо! 

  Поезия » Любовна, Еротична, Оди и поеми
494 0 1

Нетърпеливо чакам аз телефонът да позвъни,
от другата страна да си ти,
и гласът твой нежно да зашепти,
а сърцето ми да затрепти.

 

Нетърпеливо чакам аз твоят нежен глас,
ушите да ми да погали в този късен час,
с думи нежни казани с любов,
и душата ми така да стигне до екстаз.

 

Нетърпеливо чакам аз в нощта,
да позвъниш на моята врата,
да се шмугнеш под завивката в студа,
да покажа колко те ценя, че любовта ми вечна ще е тя.

 

Нетърпеливо чакам аз твоята ръка да погали нежно моята глава,
устните ти страстно да целунат ме сега,
аз и ти да слеем нашите тела и да се любим страстно до сутринта,
да разцепим мрака с огъня и жарта на любовта! 

© Райън Петроу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За еротичното е даже много еротична, но не е Ода, а си е чист опит за поезия, само трябва да се пипне малко и ще е перфето мобиле
Предложения
: ??:??