10.10.2008 г., 16:54 ч.

Неудобно 

  Поезия » Любовна
551 0 2
 

Не ми е удобно да те гледам

накриво и злобно,

затова си затварям очите.

Тогава политам толкоз високо,

че даже стигам звездите,

където всичко е красиво и тихо,

без тебе...

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??