18.09.2019 г., 7:45 ч.

Неумираща любов 

  Поезия » Любовна
248 1 1

Неумираща любов

 

Ако си с мен щастлив ще съм и в Ада

сред дяволския огън и жарта!

Ала без теб душата ми ще страда!

От нея ще остане пепелта

 

и въглени до края изгорели,

оставили във огъня следи

и спомен, че са някога живели

в жаравата като безброй искри.

 

Дори и дяволите ще завиждат,

че двама с теб сме в техния затвор.

Че любовта ни всички ще я виждат

дори и тук, в горещия коптор!

 

С тебе всичко аз ще преживея,

ще се раждам всеки следващ ден!

Даже в Ада аз ще оцелея

само ако ти ще бъдеш с мен!

 

17.09.2019 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??