3.10.2007 г., 10:26 ч.

Неуморните 

  Поезия
526 0 5
      Неуморните

Не трябва да си прощаваме,
когато нямаме вече общи дни,
общи минути и часове, общи нощи.
 Но можем ли...
        и докога така ще продължаваме
 да печелим години,
 губейки време - още и още...

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??